torstai 4. heinäkuuta 2013

Sohvan kätköissä

Jos on ollut kuulkaa pää pyörällä Kassun odotuksesta niin nyt se vasta ihanan sekaisin onkin. Me kun olemme tottuneet Sir Luizin verkkaiseen ja vain harvakseltaan tapahtuviin touhuryöppyihin.

Kassu on ilmiselvä ikiliikkuja. Paikallaan on vain nukkuessa ja syödessä. Voisin istua koko päivän leikkimässä ja seuraamassa pienen touhuja. Kassu tekee leikin vaikka riisinjyvästä. Peuhaa lelujen kanssa, itsensä kanssa, meidän kanssa. Minne vain pieni nenä osoittaakin, siellä on jotain mielenkiintoista ja kokeiltavaa.

Koti on tutkittu jokaista koloa myöten. Ihan jokaista. Kassu nimittäin katosi meiltä tässä yhtenä päivänä. Juu-u. Katosi tänne meidän kotiin.
Etsittiin ja ihmeteltiin. Kutsuttiin ja houkuteltiin. Ei mitään. Kunnes pieni rapina paljasti piilopaikan sohvan sisältä.Vuodesohvan sisältä löytyi pieni aikuisen käden mentävä kolo, josta Kassu oli kömpinyt sohvan selkänojan ja takaseinän väliin. Sinne ei ole pääsyä muilla kuin Kassulla. Siitä on tullut oma pieni "office" jonne Kassu halutessaan vetäytyy :)

Voihan että. Vastaavia touhutarinoita on jo kertynyt vaikka kuinka.
Niistä pian lisää.

4 kommenttia:

 1. Kassu osoittaa sohvan valloituksellaan kykyä tutustua asioihin perinpohjin ja ihana oma rauha kun kömpii omaan piiloon! t. Aulikki

  VastaaPoista
 2. Aulikki: Rohkea, reipas, ennakkoluuloton. Sellainen on Kassu. Kaiken touhun keskellä on hyvä osata myös rauhoittua ja vetäytyä omiin oloihin. "Office" on oiva paikka siihen :)

  VastaaPoista
 3. Mau! Mukavaa tarinaa kiintymyksen synnystä pieneen kissaan, uuteen perheenjäseneen. Tulee niin elävästi mieleen aikaisemmat kissani ja erityisesti se, kun keväällä ja alkukesällä 2010 ihastuin meidän Ruskaan (Pinkkitassun Bette), jonka saimme kotiin sitten heinäkuussa. Ruska tuli meille sijoituskissaksi ja odottaa nyt toisia pentujaan.

  VastaaPoista
 4. Paula: Voi ihanaa! Kiitos palautteestasi.On tämä kevät ollut jännää aikaa. Eikä kyllä yhtään tylsäksi ole muuttunut Kassun kotiintulon jälkeenkään. Paljon hauskaa on tapahtunut. Niistä kerron täällä. Tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...