lauantai 28. toukokuuta 2016

Kesä on alkanut!


Kassulan poikien tämän kesän ensimmäinen Saarireissu.

Terveisiä Saaresta! Ollaan ihan lääpäällään kaikesta. Tuoksuista, linnunlaulusta, ötököistä, merestä, maisemista. Ihan kaikesta.Perjantaina tultiin ja Saarta on kierrelty rantoja pitkin ja metsien halki. Tutut paikat on nuuhkittu ja rannat tarkastettu. Kaikki niin kuin totuttu on. Sopii oikein hyvin. Kissat kun tykkäävät tutusta ja turvallisesta. Ensimmäinen yö meni lintujen lauluja kuunnellen. Kuka siinä nukkuu, kun herkkupallerot kaiken yötä laulaa lurittavat. Vaan kun koitti toinen ilta, tämä lauantai-ilta, uni on maistunut. Kassulan kesämajassa on ollut leppoisan rauhallista.


Näin täällä Saaressa.
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikki te siellä <3
toivottaa Kassulan väki


12 kommenttia:

 1. On kyllä niin ihanan näköinen paikka tuo teidän saari. Väkisinkin tuntee kateutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä kaunista. Paljon tutkittavaa ja seikkailtavaa. Mieleinen paikka meille kaikille <3

   Poista
 2. Ihanaaaaaa! Te ihan selkeästi nautitte ihan täpöllä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiihanaaa, tosiaan! Pojat ottavat ilon irti kaikesta. Nukkuminenkin on jäänyt vähiin. Kaupungissa ehtii sitten lepäilemään :)

   Poista
 3. Niin kauniita kukkakuvia yms. Kaltsilla Keke tsiigaa vähän siihen malliin ettei se broidi vaan bludaa ku vodakin aika galsan näköistä.
  Ja ihana pus-pus kuva. Jez, ei oo saaren voittanutta kesämestaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Keke on elementissään veden äärellä. Sen lisäksi että koko kallio oli tarkastettava talven jäljiltä, oli veljen perään vähän katsottava ;) Kassu kun on metsien poika. Tykkää pensaista, puskista ja tien varsien ruohotupsuista. Saari on hieno kesän viettopaikka. Jokaiselle jotakin :)

   Poista
 4. Huikee kuvasarja ☺️ Kassulan poikien paratiisikesä on alkanut, Kekepä keikkuen kivillä kävelee ja Kassu katsoo ettei vaaroja ole 🐶🐶 Hauskaa ja seikkailurikasta kesää saaren kolleille 🐾🐝🐜🐞🐌🐠🐟🐬🐇🌾🌻🌸🌺🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellis <3
   Oikein osuva sinun kuvauksesi. Pojat ovat juuri tuollaisia: Keke vaaleanpunainen nenä edellä menossa joka paikkaan. Kassu harkitsevana selustaa turvaamassa :)

   Ihanaa kesää myös sinulle <3

   Poista
 5. Siitä se taas lähtee; ihanat seikkailut saaressa ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...