torstai 25. heinäkuuta 2013

Puiden halaaja

Saaren maasto on kallioinen ja kivinen. Isomeri kaiken ympärillä.
Kivikkoisuudestaan huolimatta Saarella on paljon puita. Monenlaista lehtipuuta ja runsaasti havupuita.

Havupuista on tullut Kassun mieliteko joka hipoo intohimoa. Kiinnostus noihin piikikkäisiin puihin alkoi pikku hiljaa. Varovaistakin varovaisemmin Kassu nuuski ja koitteli käpälällä havupuiden oksia. Pahuksen pahus, kun jotkut niistä pistelivät ikävästi pientä kuonoa. Kassuhan ei siitä lannistunut. Antoi käpälänsä puhua takaisin.

Kun oksiin oli riittävästi tutustuttu alkoi Kassu lähentää tuttavuuttaan mukaviksi kokemiinsa puihin. Käpälät rungon ympäri ja menoksi kohti latvaa. Saatiin olla Reijon kanssa tarkkoina, ettei poika ponnistelut meidän tavoittamattomiin. Niin rivakaksi meno puiden rungoilla yltyi.

Eikä puun koolla ole väliä :)


Arvaatte varmaan, ettei Kassun kynsisaksille ole Saaressa käyttöä :D

6 kommenttia:

 1. Hihittelee... Niin poika kiipeää kuin paraskin orava tai karhunpentu! :D Puut ovat hyvä korvike, kun Catmaxia ei saa kotoa tuotua Saareen. ;)

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina: Kassu hoitaakin mallikkaasti Saaren oravan virkaa :) Oikeita oravia siellä kun ei ole ollenkaan.

   Poista
  2. Ihan samaa täällä hihittelen, ihana oravan alku <3 Voi, miten mahta videopätkä!! :D -Hanna ja veikko

   Poista
  3. Hanna: Kiipeily on kyllä Kassulla verissä. Catmaxin huipullekin mennään aina runkoa pitkin eikä välitasoja käyttäen :)

   Poista
 2. Tyhmä oksa kehtasi pistellä Kassun herkkää kissannenua, sai sentään tassusta ansionsa mukaan. Näköjään saa kyllä olla tarkkana, ettei tarvitse tikapuita kantaa mukana ulkoillessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KittyCatCat: Kuusenoksa sain ansioittensa mukaan kun tollai nenään tökki. Onneksi on alumiinitikkaita. Ovat kevyempiä ottaa kävelylle mukaan :D Kiva kun kommentoit.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...