lauantai 6. heinäkuuta 2013

Ulkoilua

Kuluneen viikon aikana olemme ulkoilleet Kassun kanssa muutaman kerran. Tiikerililjan kissalassa Kassu on jo saanut tuntumaa valjasulkoiluun. Me olemme jatkaneet siitä.

Ihan vielä ei kävelyulkoilusta voi puhua. Tuntuman ottamisesta ulkoiluun paremminkin. Ulkona kun on niin paljon uutta ja ihmeelllistä. Ympäristö on erilainen kaikenlaisine äänineen.
No mutta, minnekäs tässä on kiire. Hiljaa ja rauhassa kypsyvät kaikki tärkeät asiat.

Kassun ilme kertoo kaiken: jännää oli.
Toisella kerralla pientä vapautumista oli jo havaittavissa. Turvaa meistä molemmista kuitenkin tarvittiin.
Kassu voi olla huoletta. Me olemme taustajoukkona antamassa kaiken turvan ja kannustuksen kun Kassu-poika jatkossa laajentaa ulkoilureviiriään.

2 kommenttia:

 1. Tänään Kassun veli, Veikko pääsee ensimmäistä kertaa ulkoilemaan täällä Tampereella! Veikko ei vielä tiedä tästä, mutta minua jo kovasti jännittää :D Veikon mukaan ulkoilemaan pääsee Vilperi-kissa, joka on arkajalka ulkoilun suhteen. Ajattelin, josko Veikko saisi rohkaistua Vilperiä :) Viljo-iskä saa sillä välin nukkua rauhassa kotona, mutta seuraavalla kerralla on sitten hänen vuoronsa.

  t. Hanna

  VastaaPoista
 2. Hanna: Hauska kuulla Veikon kuulumisia. Ulkoilu tuntuu olevan kyllä ihan jännittävimmistä päästä Kassun tämän hetkisessä kokemuskertymässä.
  Harjoitus varmasti tekee mestarin :) Siihen täällä uskotaan vankasti.
  Hyvää ulkoilua Veikon ja Vilperin kanssa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...