Kassu

Tiikerililjan Kasmirri
Syntynyt 7.4.2013
Uros
Kastraatti 14.3.2014
Väri: ruskeatäplikäs (EUR n 24)
Emo: Feronian Almond
Isä: IC Tiikerililjan Isoviilee
Kotiutunut Kassulaan 30.6.2013

Kassu on toimintaa ja tuumailua sopivasti limittäin ja lomittain toteuttava kollipoika. Riehakas nopeakäpäläinen leikkijä ja veljensä Keken perässä tai edellä (osat vaihtuvat kaiken aikaa) kirmaava jäntevä ja sporttin kolli. Hyppää korkealle ja tasapainoilee kapeallakin alustalla taitavasti. Turkki upean kiiltävä ja silkkimäisen pehmeä.

Toiminnallisuuden vastapainona mietiskelevä, kauniisti ihmistä silmiin katsova. Rehellisen katseen takana ihmisvanhemmat näkevät syvällistä ajattelua ja kaunista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Varovaisen pidättäytyvä uusia tilanteita kohtaan. Katsoo mieluummin kuin katuu. Seurallinen ja ihmisystävällinen. Kassulan älykkö.

Kassun mieliruokia ovat raaka liha ja kala, kaikki märkäruuat ja kuivanappulat, kerma ja kermaviili höystettynä kananmunan keltuaisella. Vesi juodaan raikkaana vesiastiasta tai suoraan annostelupisteestä eli vesihanasta.

Leikeistä parhaat ja rajuimmat syntyvät veljen Keken kanssa. Ihmisvanhempien kanssa kaikki huiskuleikit ovat mieleisiä. Palloja jaksaa pyörittää ja leikittää vaikka kuinka paljon. Pitää kovasti vesileikeistä veljen ja robottikalan kanssa. Tekee pitkiä valjaskävelyitä veljensä ja ihmisvanhempiensa kanssa.

Nukkumapaikakseen Kassu valitsee lähietäisyyden veljeensä ja ihmisvanhempiinsa. Päiväunet nukutaan lasitetulla parvekkeella tuolilla tai katonrajaan ulottuvan kiipeilytelineen huipulla. Yöunet köllötellään ihmisvanhempien kanssa, sängyn jalkopäässä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...