lauantai 27. heinäkuuta 2013

Isot edellä...

Hauskoja huomioita olen tehnyt Kassusta ja Sir Luizista. Pojat eivät ole vielä tavanneet, mutta Kassu on omaksunut samanlaisia tapoja kuin Sir Luizillakin on täällä meillä ollessaan.

Noh, esimerkiksi nukkumapaikat. Sir Luizin ykkösmieleinen päiväunipaikka on olkkarin ikkunalauta. Saman päikkäripaikan puolesta on Kassukin alkanut liputtamaan.
Varmuudeksi: Sir Luizi vasemmalla, Kassu oikealla ;)

Toinen yhteinen mielitiettypaikka molemmilla pojilla on ikkuna, josta voi nuuhkia ulkoilmaa ja ihmetellä lintujen ohilentoja. Ikkunalla on istuttu ahkerasti molempien kissaystävieni toimesta.


Kolmas yhteinen mielenkiinnonkohde näyttää pieneksi harmikseni olevan lehden päällä pötköttely. Ja juuri silloin kun yritän lehteä l-u-k-e-a.
En väsy taivastelemaan tätä kissamaista tapaa. Nimitän sitä parrasvalo-syndroomaksi. Sillä kun saa aivan varman huomion osakseen :D


On Kassu vielä jotain muutakin isommiltaan omaksunut: Ihastuksen näyttelijä Kurt Russellin. Tämä on peruja minulta - lausutaan ääni ylpeydestä väristen ;) Kurt oli aikanaan yksi ihmisäidin lempparinäyttelijöistä.


Katseltiin eilen The Thing - leffaa, eikä Kassu saanut silmiään irti Kurtista :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...