Keke

Tiikerililjan Kellikolli
Syntynyt 7.4.2013
Uros
Kastraatti 30.10.2015
Väri: punatäplikäs (EUR d 24)
Emo: Feronian Almond
Isä: IC Tiikerililjan Isoviilee
Kotiutunut Kassulaan 14.8.2013

Keke on isokokoinen vekkuli. Kassulan pikä puikulu.  Keke on motorisesti hellyyttävän kömpelö. Aina hypyt ylemmäksi eivät mene niinkuin on tarkoitus. Keke jää käpälistään roikkumaan tai muksahtaa lattialle. Myös kissamaisen sulava ja tavaroita väistelevä liikkuminen ei Kekeltä aina suju. Pöydillä ja tasoilla olevat tavarat saavat kyytiä, vaikka tarkoitus oli vain ohittaa ne.
Keken turkki on rouhean pehmeä. Täplät kyljissä hienot.

Keke toimii paljon ja ajattelee vähemmän. Veljekset täydentävät näin toisiaan. Keke on ennakkoluuloton ja luonteeltaan uteliaana aina ensimmäisenä työntämässä marsipaanin punaisen nenänsä ihan joka paikkaan. Toimii ja ajattelee myöhemmin, jos tarvetta on.

Keke pötköttelee raukeana pitkin pituuttaan ihan juuri siinä, missä uni ottaa omakseen. Lempinukkumapaikkoja ovat pesuhuoneen lämmin lattia, parvekkeen kiipeilytelineen yläosa ja ruokapöytä(!). Pöytänukkumisesta yritetään kuitenkin opetella pois. Nukkuu sikeästi eikä nukkuessaan välitä ympäristön äänistä. Pöydältä siirtäminenkään ei pojan unta haittaa. Kellikolli nimi kuvaa Kekeä hyvin.

Veljensä tapaan Keke on kaikkiruokainen. Lapsuudenkodissa Tiikerililjan kissalassa on ruokia tarjottu monipuolisesti ja se kantaa kaunista jatkoa. Keken ehdoton mieliruoka on kala, lihat hyvänä kakkosena. Kaikki märkäruuat ja kuivanappulat samoin kuin kermatuotteet syödään hyvällä mielihalulla. Kananmunan keltuainen kruunaa herkkukerma-ateriat.

Leikeistä parhain on paini Kassun kanssa. Pojat haastavat toisiaan vuorotellen. Kissanminttulelut saavat Keken innostumaan. Lelut saavat kyytiä kun niitä potkitaan ja järsitään kookkaan kollin voimin. Pallorata vie myös Keken kaiken huomion pitkiksi ajoiksi. Valjaskävely sujuu mallikkaasti. Kassun ja Keken kanssa voi ulkoilla pitkiä lenkkejä. Vettä pelkäämätön Keke polskuttelee mielellään vesiastiassa yhdessä Kassun ja robottikalan kanssa. Kahlailu meressä kruunaa jokaisen kävelylenkin.
Kekelle tulee toisinaan hellyyshetkiä, jolloin poika oikein kaivautuu ihmisen lähelle ja on siinä pitkiä aikoja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...