sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Hyvästä palvelusta

- ja uusia nukkumapaikkoja

Eräästä näyttelystä kotiutui Kassulaan talvella uusi peti. Ei niin, ettei petejä Kassulan veljeksillä tarpeeksi asti olisi jo ollut. Mutta aina on tilaa yhdelle tai useammalle uudelle. Pesä nimittäin osoittautui hyväksi hankinnaksi.
Ihmisäiti innostui tilamaan lisää samanlaisia. Palvelu oli ensiluokkaista. Sähköpostilla tarkentavia kysymyksiä kankaista ja miten ne sopisivat keskenään. Muutaman tunnin kuluttua tuli jo vastaus kuvien kanssa. Toivotut kangasyhdistelmät oli kuvattu. Vastauksessa myös annettiin ehdotuksia, mitkä kankaat / värit sopisivat keskenään. Kuvien ja neuvojen avulla oli helppo tehdä lopulliset päätökset. Tilaus sisään. Viikko meni ja posti toi pedit.

Taas oli Kassulan pojilla tarkastettavaa :)


Pedit ovat kokoa M ja L. M-kokoiset ruskeat on tilattu näyttelyhäkkeihin sopiviksi, mutta kyllä niissä kotonakin uni maittaa.
Pesät ovat ihanan pehmeitä. Sisällä patja irrotettavissa. Pedit ovat myös vesipesun kestäviä. Loistotuotteita maukaisee Kassulan kaksikko.

Väärinkäsityksien välttämiseksi: Mainos tämä ei ole. 
Tämä on vilpitön kehu.
Pesät tilattu Birregin18 kommenttia:

 1. Ihanat kuosit teidän pedeissä!! Te voititte, te voititte meidän arvonnassa :-)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko kertoa toimivan sähköpostiosoitteenne, jossa voin kysellä osoitetietojanne.

   Poista
  2. kasmirrinpostiätgmail.com Ollaan Saaressa. Nettiyhteyksiä ei juuri ole. Kiitos paljon voittoviestistä. Terveisiä kaikille täältä Saaren eteläkalliolta. Maisemat kauniit :)

   Poista
 2. Onpas veikeitä petejä, pitääkin tutustua tekijään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ovat. Kankaiden valikoima tekee valinnan vaikeaksi :)

   Poista
 3. Komia pino kauniita pesiä. Ihanakuvioiset kankaat. Jostain syystä meidän kissat ei oikein käytä mitään pesiä. Varsinkaan vanhempi Ruska. Näyttelyssäkin tunkee vain verhojen taakse eikä suostu olemaan pesässä. Jokainen ostamani pesä on tähän mennessä ollut minulle pettymys, kun ei kelpaa kissoille. Sitten kuitenkin jotkut pienet leipä- ynnä muut korit tai laatikot kyllä kelpaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaissa on valinnan varaa. Kassulassa on toisinaan petien kiertelyä. Pienet paikat on kyllä mieleisiä. Usein juuri sellaiset, jotka eivät oikeasti ole tarkoitettu kissoille.

   Poista
 4. Hauskoja petejä! Täällä ei vielä ole pedeistä oikein innostuttu. Olisi ihana, jos Sulosta tulisi kissanpetipoika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan vaihdettu petipaikkoja ahkerasti. Kokeiltu, mikä paikka olisi hyvä. Nyt näyttää löytyneen herroilla mieleiset paikat :D

   Poista
 5. Ihanat pedit! :) Meillä Raku varmasti rakastaisi, se tykkää just tuommoisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi Rakun seuraavaksi pediksi jotain näiden tapaisia :)

   Poista
 6. Onpas pehmoisen ja kivan näköiset pedit! Meillä kaikki laatikot, kassit, pussit JA pedit on suosittuja, joten tallennan tiedon tuonne odottelemaan. Kiitos, kun vinkkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vinkistä :) Mielelläni tämän tiedon jaan. On niin kivat pedit ja palvelu hyvää.

   Poista
 7. Ihanat pedit :). Kävin heti tutkailemassa sivuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania. Ottaisin itsellenikin tuollaisen, jos vaan koot riittäisivät ;)

   Poista
 8. Regina, Birregin kissala, Helsinki9. kesäkuuta 2014 klo 11.26

  Voi suuri kiitos kohteliaista kommenteistanne. Teen paljon kaikenlaista kissoille käsityönä. Jos olette kiinnostuneita yksilöllisista kissanäyttelyverhoista, pesistä, ym. niin käykää tutustumassa tosiaan kotisivuillani millaisia minulla on tarjolla. www.birregin.com/104

  VastaaPoista
 9. Hämmentävää. Hei kaverit, ootteks te varmoi että ootte kissoja? Kissan määritelmään kuuluu, että jos ihminen ostaa isolla rahalla kivaa disainia vaik petin tai mitä vaan, niin sitä _ei_tietenkään_ käytetä, vaan mennään nukkumaan pahvilaatikkoon tai paljaalle lattialle tai normimeininki, ihmisen petiin. Kuin te nyt noin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D!! Tämä vain todistaa, että pedit ovat ihan kissakelpoisia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...