sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kohtaaminen

Kassun ja Keken kanssa ulkoillaan säännöllisesti säät huomioon ottaen. Syksyn myötä kurjat sade-sumu-kökkökelit ovat lisääntyneet. Silloin pysytään visusti kodin lämmössä.

Tässä taannoin oltiin kävelyllä kauniin aurinkoisessa säässä. Vastaan tuli Koira. On niitä ennenkin tuollaisia otuksia tavattu, mutta tämä kaveri olikin ensimmäinen lajissaan joka sai Kassun ja Keken mielenkiinnon heräämään.

No juu, ensin oli tietty karvat pystyssä ja hännät paksuina.Sehän on selvä.


Koiralla oli oikea lähestymistapa. Muina koirina, kaukaa katsellen ja ilman hännän heilutusta. Heiluva häntä kun tuntuu olevan kaikkea muuta kuin ystävällinen ele Kassun ja Keken mielestä.Niin siinä sitten kävi, että kun Koira jatkoi isäntänsä kanssa matkaa, jäivät Kassu ja Keke haikeina katsomaan perään.

"Sinne se nyt meni, vaikka oltais voitu sen kanssa leikkiä."

Joskus näinkin. Koirien kanssa :D


4 kommenttia:

 1. Teidänhän pitää hankkia koira Kassulle ja Kekelle kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Jännittävä ulkoilureissu! Epäilemättä Kassu ja Keke olisivat opettaneet koiran tavoille alle aikayksikön. Myös pientä poseerausoppia voisi koiralle tulla :) Vaikka hyvin koira näissä kuvissa poseeraakin, mutta ehkä Kassulta vielä löytyisi vinkki tai pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska oli nähdä pojilla suut auki ihmetyksestä kun katselivat Koiran perään. Epäilemättä koira olisi opetettu tavoille nopeasti. Kassu tietää, että parhaat kuvat syntyvät siitä, että kuvattava on yhteistyöhaluinen ja pysyy sopivasti paikoillaan :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...