lauantai 2. marraskuuta 2013

Kynttilätunnelmaa

Voi tätä ihanan pimeää vuodenaikaa! Se kun tarjoaa mahdollisuuden kynttilätunnelmiin.
Kassulassa ei kynttilöitä säästellä. Reijon mukaan kynttilän polttelussa haikuaa ilmaan iso kasa rahaa joka ikinen talvi. Niin tai ei, mutta pimeään aikaan ihanan piristeen antavat yhdessä ja erikseen palavat kynttilät.

Kynttilöistä on Kekekin ottanut selvää omaan uteliaaseen tyyliinsä. Nenää säästämättä, käpälää varomatta poika on tutkinut palavia tulia ihmisvanhemman valvovan silmän seuratessa tilanteen kehittymistä.
Onneksi kuumana lepattava liekki herättää Kekessä itsesuojeluvaiston, eikä poika ole tuon lähempää tuttavuutta kynttilöiden kanssa tehnyt.

Entäs Kassu? Omalle harvitsevan varovaiselle tyylilleen uskollisena antaa Kassu kyntilöiden olla rauhassa. Sopivan etäältä korkeintaan katselee. Eikä aina edes katsele :)
Niin että tänäkin talvena tunnelmoidaan Kassulassa kynttilöiden valossa pelkäämättä, että eurojen haihtuessa ilmaan syntyisi sivutuotteena ikäviä tapaturmia.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tää on oivallinen aika sytyttää kynttilöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvien puolesta. Ilo irti pimeästä ajasta kasalla kynttilöitä :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia rauhallisista pojista♥. Kissat osaavat useimmiten varoa kynttilöitä, viiksikarvan poltto viimeistään opettaa ihailemaan niitä kauempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kynttilän liekki rauhoittaa kissoja ja ihmisiä. Ja Siperia kyllä opettaa ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...