sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Äidin poika

Kävimme Keken kanssa korkkaamassa pojan näyttelyuran alkaneeksi Masalassa 12.10.2013. Olimme jännitystäpinöissämme siitäkin huolimatta, että Kassun kanssa olemme ja kahdet näyttelyt kokeneet.

Kekeäkin aluksi jännitti. Lääkärintarkastuksessa tarjottiin lääkärille murinat. Tosin pienet ja hennot, mutta kuitenkin.
Omissa rattaissa ja häkissä Keke viihtyi oikein hyvin, mutta kun oli aika lähteä tuomaria tapaamaan, olivat kaikki neljä käpälää tehokkaassa käytössä kun poika yritti vakuuttaa ettei ole aikeissa mennä minnekään. Järjestäjien toimesta oli kaikille kissavieraille jaettu pienet leikkihiiret. Ne ovat Keken lemppareita.

Siitähän se sitten lähti.

Ensimmäinen tuomarin tapaaminen oli sen verran täysilläoloa, että uni maittoi. Hiekkalaatikko tarjosi hyvän paikan lepuuttaa itseään, vaikka vieressä olisi ollut ihan oikea petikin.
Huomaatteko muuten Keken posken. Eikös ole komean kollimainen? Vaikka laatikon reuna olikin vähän avuksi ;)

Kutsu kävi mennä tuomarin pakeille vielä toistamiseen kisaamaan tuomarin parhaan nuorisoluokan kissan tittelistä yhdessä kolmen muun hienon kissan kanssa.
Sinne mentiinkin jo ihan tottunein ottein. Ei mitään käpälillä haromista ja kiinni pitämistä. Katseltiin ympärille ja ihmeteltiin toisia kissoja.Tuomarin parhaan nuoren titteli meni hienolle täplikkäälle kilpakumppanille. Onnea voittajalle!


Keke sai hyvät tuomariarviot ja kisatulokseksi tuli
EX1 ja värin paras.Tuomarin arviointilipukkeesta nousi yksi kommentti ylitse muiden.

Äidin poika <3

 Tätä on luettu jälkikäteen useamman kerran :)


7 kommenttia:

 1. Hienoa Keke ja taustajoukot! Terveisiä lähettää Onni, toinen mama's boy ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea Keke!

  Mammanpojat (ja tytöt) ovat niin ihania ♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä Keke on ihan ansainnut Excellent -maininnan. On se vaan nätti ja komea siitä varmasti tulee.
  Mun samanvärinen oli tänään lekurissa. Jotain hoidettavaa löytyi mutta kyllä tämä tästä. Mä en osaa olla huolestunut tämmösistä, enää. Toivon vaan ettei olis diabetesta, se selvii ylihuomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Toipumista ja parasta mahdollista tulosta ylihuomenna.

   Poista
 4. Kiitos onnitteluista :) Kassulaan on palannut arki. Näyttelymenestys ei Keken mieltä "paina". Pojat telmii, juoksee, painii ahkerasti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...