tiistai 11. lokakuuta 2016

Kaupunki campingkesä meni, mutta telttailu jatkuuKassulan kesämaja Saaressa purettiin syyskuun alkupuolella klik ja klik. Purkutyöhön Kassu ja Keke eivät osallistu, mutta sen jälkeen on runsaasti huoltotehtäviä. Kaikki varusteet pestään ja/tai tuuletetaan ja vasta sen jälkeen ne pakataan talvisäilytykseen. Auttavat tassut ovat Kassulassa aina lähellä.

Kun työt on tehty, on huvin aika. 
Kissojen teltta tuo Kassulan olohuoneeseen tuulahduksen aidosta leirielämästä. Meno ja meininki kuin kunnon festareille konsanaan.Teltan suuri suosio on yllättänyt, sillä kesällä Saaressa se ei ansainnut nuuhkaisua enempää huomiota. Saaressa on niin paljon muuta mielenkiintoista... ja isompi telttakin. 
Nyt pikkuteltassa leikitään, painitaan ja levätään. Yhdessä ja erikseen.Eikös tämä ole ihan oikeaoppista leirielämää: Teltta, makuupussi ja rentoilu :DMukavaa tiistaita kaikki te siellä <3
toivottaa Kassulan poppoo.

Teltta ostettu Zooplus.

10 kommenttia:

 1. Ihanat festarit :D Hienoa, ettei telttailua tarvitse jättää talvikaudeksikaan, siinä on aina oma tunnelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Teltasta on paljon iloa. Telttailijoille ja sivusta seuraajille.

   Poista
 2. No nii, menin lankaan;) Uskolle on nyt tilattu tommonen teltta! Sillä kun ei oikeen oo mitään pesää niin . . . Tilasin samalla vähän ruokaakin ja semmosen lelun mitä oon jo pitkään blogeissa katsonut että pitäis ostaa: rata missä menee valopallo..
  Kyllä noi eurooppalaiset on ihan parhaita kissoja mitä nyt oon blogeja katsonut. Ne on niin seurallisia ja kiinnostuneita kaikesta ja ilmeikkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian on sitten teilläkin telttailukausi korkattavana.
   Pallorata on Kassulassakin. Siitä on ollut paljon iloa.
   Kassu ja Keke ovat kyllä kovia osallistumaan. Poikien on laitettava nenä joka paikkaan ja oltava aina siellä missä jotain - ihan mitä vaan - tapahtuu :D

   Poista
 3. Hiukka siistii! Pääsee retkeilemään ilman sitä tylsää automatkaa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Telttailun riemua kotonakin, ihanaa ♥

  VastaaPoista
 5. Teltta tuli ja se on nyt partsilla nojatuolilla päikkäripaikkana.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...