keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tilanneraportti

- livepostaus Kassulan huussista


Aamulla ei asiaa pesualtaalle eikä pesukoneelle. Ei aamupäivän aikanakaan, sen puoleen.
Paikkaa vaihdetaan, kylkeä käännetään. Sellaista kissanelämää. Voi näitä meidän tirehtöörejä :D Onko teillä kotona tällaisia paikanvaltaajia? 
Minkälaiset paikat ovat ne suosituimmat, joihin valtaus kohdistuu? Kuinka silloin toimitaan? Odotetaanko paikan vapautumista kohteliaasti ja kärsivällisesti? Vai saako valtaaja etsiä uuden paikan valloitukselleen?

:D

23 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää Kassu ja Keke! Me ei viihdytä yleensä vessassa, paitsi kun ihminen on siellä. Mutta ei mennä lavuaariin. Me valloitetaan useimmiten sohva, mutta varsinkin miesihminen istuu vaikka meidän "päälle" jos haluaa ja meidän on karattava alta ennen sitä. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joo, nää on meidän lempipaikat. Tykätään katella huoltojoukkoja kun ne istuvat tuossa vastapäätä. Jos ei jakseta, ei lähdetä mihinkään. Korkeintaan vaihellaan paikkoja. Ei tule yksitoikkoiseksi lepäily. Olkaa tarkkoina siel sohvalla, ettei tule haveria miesihmisen kanssa ;)" terv. Kassu ja Keke

   Poista
 2. Ahahaaaaa!!! =D Nää on ihanat hassut herrat!
  Mulle tulee aina niin kissakuume kun näen heidät... <3

  VastaaPoista
 3. Eipä kyllä ole meillä tuollaista :) Mutta jos joku tavataan tihutöistä, rämpytyksestä tai nakertelusta, niin silloin kissa kyllä siirretään muualle.

  VastaaPoista
 4. Kunnon isäntiä! Meillä kyllä orja pistää oman hanurinsa aina etusijalle. Ei saa olla keskellä sänkyy jos se haluu sänkyyn jne. Sortoa. Mutta kestämme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenne kohdillaan näillä pojilla.
   Huoltojoukoilla olkoon edes jonkinlainen päätäntävalta ;)

   Poista
 5. Hih voi että ja mä en kestä. Minulla on jo edesmenneistä kisuista mahtava kuva, kaikki kolme vierekkäin pesukoneen päällä samassa asennossa. Tulivat aina mukaan kun menin suihkuun, tykkäsivät höyryn lämmöstä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tällaista täällä. Pesukone on huristessaan ihan ykkönen. Tänään ei hurissut, kun ei päästy sitä täyttämään.
   Julkaise joku kerta teidän kolmikosta se kuva. Olisi kiva nähdä :)

   Poista
 6. Meillä vallataan joskus Mamman tuoli selän taakse änkeämällä eikä siinä ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä. Sohvalla istujia katsotaan myös pahalla silmällä, jos arvon herra siihen haluaa lepäämään, mielellään keskelle sohvaa. Alamaiset väistyvät meillä, joten talossamme asustaa hieman hemmoteltu kissaherra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuttua tuo väistely meilläkin :) Kun ei henno toisia siirrellä tai istua paikassa jonka tietää toista kiinnostavan, ei voi kuin - noh, väistellä tai odottaa paikan vapautumista ;D

   Poista
 7. Kissan elämä on rankkaa. :DD Haiku on kehittänyt nyt mieltymyksen nukkua vessan matolla, mutta häippäisee aina vessasta kun astun sisään sinne. En ymmärrä miksi, hyvinhän kisu yli mahtuisi tanssahtamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, ja siksi on levättävä hyvin ;D
   Meilläkin Keke tykkää pesuhuoneen matosta. Siinä pötkötellään usein ja ennen valon syttyttämistä on tarkkaan katsottava, ettei astu päälle.

   Poista
 8. Pena valtaa vain ja ainoastaan mun tyynyn, mutta toistaiseksi on kyllä mahduttu suunnilleen sovussa siinä molemmat osiamme lepuuttamaan eikä ole tarvinnut kissaa kantaa muualle. Saa katsoa mitä tapahtuu jos tuo tuosta vielä paljon kasvaa isommaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaettu tyyny on paras tyyny <3 Ja tarvitessa isompi tyyny :)

   Poista
 9. Meillä kun pesukone irtisanoutui, uusi valittiin kissojen toiveesta sivusta täytettäväksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitapä ennen kissojen toiveiden tayttämiseksi tekisi :) Tuosta varmasti hyödyitte kaikki. Kissat saavat levätä pesukoneen päällä ja huoltojoukot voivat pitää pyykkipäivän silloin kun tarpeellista.

   Poista
 10. Mainiot vessanvaltaajat :D
  Meillä vallataan vain sohva eikä valtaajaa tietenkään voi häiritä, palvelusväki etsiköön sijansa muualta. Jos taas palveluskunta ehtii sohvalle ensin ei kissalle ole mikään ongelma hypätä päällimmäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Ei toki sohvaa voi valtaajalta evätä. Palveluskunta paikkansa tietää ;)

   Poista
 11. Teidän kissoilla on kissanpäivät, voi suloisuuksia! Täällä vallataan sängyt ja sohvat, mutta tuolit eivät ole niin suosittuja. Mikron edusta on aamuisin suosittu lekottelupaikka :-). Taitaa mennä niin, että mikroa lukuunottamatta emäntä odottolee, josko kissat vaihtavat paikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) <3 Kassulan pojille aina ensin ja mieleisimmät paikat :D
   Mistä kummasta se johtuu, että kissat aina - ihan aina - valitsevat ne huoltojoukoille tärkeät paikat?
   Ihania kuninkaalisia teilläkin. Paikat haltuun ja ihmiset odottaa ;D Vaikea on mennä häätämään loikoilevaa kissaa, vaikka kuinka olisi tarvis. Joskus on pakko. Silloin on aina huono omatunto...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...