sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lempilelut

- kissanminttu huvitusta ja vähän muutakin


Keke on Kassulan pojista se, joka päihtyy kissanmintusta niin söpösti. Pyörii, kiehnää, halaa, painii ja järsii kaikkia leluja, joista saa vainun.Kassu ei kissamömmöistä juurikaan piittaa. Nuuhkaisee ja kulkee ohi. Mutta kyllä Kassukin hajuista pitää. Toisenlaisista. Mitäpä muuta voisi päätellä Kassun rakkaudesta sukkiin ;D ?


Poika painii ja roikkuu mieleisissä sukissa, kunnes sukka on riisuttu jalasta. Eloton sukkariepu ei sitten kauan mielenkiintoa pidä yllä.

Leluista mieluisin on tällä hetkellä vihreä mato. Kassu hellii ja puskee ja lepää sen kanssa. Ja matoa vahditaan hyvinkin tarkasti.
 Joskus ihan silleen muilta (mukamas) salaa, Kassu kuitenkin ottaa pikku tömpsyt kissanminttulelusta :)Kuinkas teidän kissaystävät? Onko kissanminttu mieleistä, vai joku muu "hajuste"? Mitkä ovat suosikkileluja?


22 kommenttia:

 1. Meillä kissanminttulelu on joskus kaivettu esiin joululahjakasasta eli kissanminttu on meidän pojan ehdoton suosikki :)

  VastaaPoista
 2. Me tykätään kumpikin kovasti kissaminttulelusta, kun emäntä antaa meille sen jostain jemmasta. Lattialla aina lojuvista kissanminttuleluista me ei piitata. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on huomattu meilläkin. Piilosta esiin otettu lelu tuntuu uudelta ja kiinnostavalta.
   Saattaa siinä kissanminttukin vähän olla avuksi :)

   Poista
 3. Minni ei ensin välittänyt lainkaan kissanmintusta, valeriaanasta sen sijaan tuli ihan pöhköksi. Nykyään toimii jo minttukin jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiselle joku mielimömmö. Valiriaana on meillä vähän ihmetyksen alla. Sitä kierrellään ja kaarellaan, mutta tunnelmiin ei sen kanssa päästä :)

   Poista
 4. En tiedä mikä on, mutta meidän poikia ei kiinnosta kissanminttu. Osku rakastaa hiuslenkkuja, heittelee ilmaan, noutaa ja tuo kuin koira ja haluaa, että heitetään. Venyttää lenkkua hampailla ja tassulla. Onni ei leiki millään, se on ulkomaailman peto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kissanminttu joka kissaan vaikuta, olen kuullut. Mutta kiva että Oskulla on mieleiset virikkeet. Meiläkin Kassu on ihan täpinöissä lenksukoiden kanssa. Osaa kaapista niitä napata mukaansa :)

   Poista
 5. Mä tykkään kissanminttuleluista, mutta kyllä mun suosikki kuitenkin taitaa olla hämähäkki. Ainakin tänään. Tai trutsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämähäkki ja trutsi kuulostavat oikein mainioilta. Ei sitä minttua joka paikkaan tarvita. Pääasia että kivaa on :)

   Poista
 6. Ihana Kassu. Meillä kisanminttu on ihan "kiva", ei sen enempää. Mutta ihan fresh valeriaana saa NeitiCassisen sekaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   On se jännää, miten eri tavalla kissat näihin aromeihin suhtautuvat. Mutta pääasia, että kivaa on :)

   Poista
 7. Viiru ei kyllä vähääkään välitä kissanmintusta - ja suosikkilelu on sellainen yli 10 vuotta vanha virkattu hiiri, jossa ei ole kissanminttua sisällä - Viirulla oli toinen samanlainen ja siinä oli kissanminttua sisällä - ei kelvannut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viirusta päihteetön on paras :) Ihanaa, että on tuollainen lelukaveri, joka on kulkenut mukana pitkään <3

   Poista
 8. Hei, tutun näköinen mato! Me ostettiin tuollainen marraskuun murusille lahjaksi, kun käytiin siellä poikia katsomassa, mutta ei tainnut saada niin paljoa suosiota. Täällä tuollaiset värisevät lelut ja kissanminttu on suosiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Värinää sitä olla pitää niille jotka siitä pitää! Tuo värisevä mato on Kassusta aivan upea. Kun sen laittaa vaikkapa peiton alle Kassu ei tahdo pysyä liitoksissaan, kun yrittää päästä madon perään. Kassu on hyvin mustasukkainen lelusta. Siihen ei muilla ole käyttöoikeutta.
   Hauska huomata, miten erilaiset mieltymykset meidän kissaystävillä on.

   Poista
 9. Kissanminttuhuurit. ♥ Meillä Raku tykkää puhtaiden sukkien tuoksusta, ainakin siitä päätellen, että tykkää nukkua vaatekaapin sukkahyllyllä. :D Lempileluina meillä on tällä hetkellä sulkahuiskat, porkkanalelu ja pötkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Mikähän kumma sukissa on, kun ne on niin mieleisiä? Oli ne jaloissa tai kaapissa.
   Ja pötkylät on ihania painikavereita, olen huomannut.
   Huiskuista Kekekin innostuu :)

   Poista
 10. Uskon ehdoton lempilelu on leipäpussinsulkija, siis se missä on päiväys. Semmosta se kuljettaa hirveällä vauhdissa ympäri huushollin. Ite ku syön tosi vähän pussileipää niin oon kavereilta saanu noita.
  Mintusta Usko tykkää vaihtelevasti. Semmosta hienoa jauhetta ostin mutt se ei ilmeiseti tuoksu samanlailla kuin toinen merkki joka on isompaa rouhetta.
  Laatikkopiilo ei enää houkuta, se oli sen aikaa kun siinä ilmeisesti oli ruuan tuoksu. Noh, se ei kait oo stressaantunu - lehdessä luki ett kissat hakee turvapaikkaa laatikosta.
  Se Tärkeä aikataulu on tullut nettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että jokaiselle löytyy mieleiset virikkeet. Leipäpussin sulkijoissa on varmasti sitä jotakin :)
   Laatikot ovat meillä ihan parhautta. Aikansa. Kun ne on oikein kunnolla koluttu ja levätty loppuu mielenkiinto.
   Kiitos tiedosta! Jes.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...