maanantai 1. joulukuuta 2014

Kissojen joulukalenteri

- ensimmäinen luukku
                  & jouluhöpöilyäKissojen joulukalenteri. Jopas on. Mutta kiva kun on. Joulukalenteri tarjoaa joka päiväksi pientä puuhaa ja ihmeteltävää. Ihmisvanhemmille katseltavaa.
Kassulan pojat kilvan kalenterin kulmilla nuuhkimassa ja tutkimassa. Ensimmäinen luukku oli tänään hakusessa. Löytyihän se sieltä. Ja herkku sen sisältä. Se laitettiin puoliksi. Kassun se sai ihan villiksi. Keken harkitsevaksi. Yleensä pojat käyttäytyvät toisin päin.
Parasta antia näyttää olevan kalenterin nuuhkinen ja sisällöllä leikkiminen. Mitään ravintoympyräihmettä ei kalenterista paljastu. Parasta antia lienee kissanminttu. Se sai varsinkin Kassun leikkisäksi. Leikin jälkeen nappulanpalat menivät roskiin.


Voi tätä joulun odotusta! Tää on niin tätä. Höpöksi se saa meidät kaikki täällä Kassulassa. On partiolaisten joulukalenteri, kahvijoulukalenteri ja tämä kissojen adventtikalenteri. Niin ja Positiivareiden joulukalenteri. Eiköhän se joulu sieltä näillä välineillä tule. Tai noh, tulee se joka tapauksessa, mutta näiden seurassa odottaminen on hauskempaa.


8 kommenttia:

 1. Joulunodotus on ihanaa! ♥ Ja mikäs sen mukavampaa materialistille kuin eläinten(kin) joulukalenterit. :D Mutta kuten muidenkin herkkujen kanssa, näissäkin pitää olla tarkkana kun suurin osa on vilja-sokeri-roskaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Tuoteselosteet on hyvä lukea. Kassulassakin ne tavattiin. Parasta antia kalenterinappuloissa lienee kissaminttu, siitä pitäville kissoille. Kassun ja Keken mielestä kalenterinappula oli kiva leikkikalu ja parasta antia näytti olleen luukun aukaisu. Tutkiminen ja nuuhkiminen :)

   Poista
 2. Meillä Pena ei ollu paljon kalenterista muuten kiinnostunut, mutta kun namit paljastu ekan luukun takaa ni sitte meinas tulla jo kiire saada kalenteri takasin piiloon kaappiin. :) Meillä on Cosman kalenteri, ni on ihan tuttuja naminapsuja tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsiminen ja löytäminen tuntuu olevan tämän kalenterin juttu :) Itse löytö on hetken leikkikalu. Kunnon namit olisivat varmasti mieleisiä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pojat eivät kalenterin tutkimisesta saa tarpeekseen. Sitä säilytetään kaapissa. Kun se otetaan esiin, kirmaavat molemmat pojat heti paikalla.
   Kaikkea sitä keksitään. Ja kaikkea sitä jouluhuuruissa hankitaan ;D

   Poista
 4. Te olettekin oikein jouluista porukkaa. Alkaa tarttua tuo joulunodotus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan joulufaneja koko porukka. Ihmisvanhemmat koristelevat kotia ja kollipojat kulkevat perässä tutkimassa helyjä :)
   Mukavaa jos tunnelma täältä ottaa vähän tarttuakseen. Joulussa on meille sellaista rauhaa ja lempeyttä. Tuoksuja ja makuja. Kynttilänvaloa ja koristelua.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...