keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kolmas viidestä - haaste


NautinnoistaKassu kulinaristina nauttisi vaikkapa ihmisvanhemman salaatin. Ainakin sen salaattisalaatin. Frisee on Kassun lemppari. Ja juustokuutiot. Niitä vaan ei anneta, vaikka kuinka perään haikeana katselisi. Masu menee sekaisin ja suolaa saa liikaa, sanoo Mammade (=ihmisäiti, ihmislasten antama nimitys).

Keke on toisenlainen nautiskelija. Erilaisten palveluiden ahkera käyttäjä. Nauttii suuresti turkin harjaamisesta. Ihan tarkkaan en tiedä missä nauttimisen ja nukkumisen raja kulkee, mutta ei se Kekeä haittaa. Kunhan palvelut toimivat. Vaikka nukkuisi.

8 kommenttia:

 1. KIva kun tartuitte haasteesee, samalla meille lukijoille paljastuu kavereiden ihastuttavia salaisuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Niin, ei ole kissasta kasvissyöjäksi.. ei kestä massu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kasvissyöjäksi ei. Aikaisemmin luulin, että kissa luotaisesti välttelee sopimattomia syötäviä. Nyt tiedän: se on höppäpöppää :D

   Poista
 3. Aikamoisia poikia :) Mutta se on hyvä, että jotkut kiinnostuksen kohteet hieman eroavat toisistaan. Se on meinaan ehkä helpompi hätistellä neljää tassua kuin kahdeksaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin on helpomapaa. Paitsi silloin kun ulko-ovi avataan ja pojat ehtivät siitä ulos. Silloin erilaiset mielenkiinnon kohteet saavat huoltojoukot kiireisiksi. Pojat kun pinkaiset kahteen ihan eri suuntaan :)

   Poista
  2. Ihan näyttää siltä, että nämä molempien poikien erilaiset mieltymykset ovat perittyä isukin puolelta. Viola-mummossa on molemmat piirteet samassa paketissa. :D Ehkä Kekestäkin on tulossa imuroitava kissa, se on niinkuin harjaamista. ;)

   Tiikerililjan Elina

   Poista
  3. Oi, Keke rakastaa imurointia! Venyttäytyy pisimmilleen ja kääntää välillä kylkeä. Kassu on imurin kanssa arempi mutta ruokakupeilla - kenen tahansa - erittäin aktiivinen :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...