torstai 22. toukokuuta 2014

Metsässä

- ja vähän muuallakin.

Saaressa on muutakin mielenkiintoista kuin rantakalliot ja hiekkarannat. Metsä on jännittävä paikka, joka tarjoaa kollipojille tutkittavaa. Havun neulaset pistelevät, sammal on kosteaa käpälien alla. Kaikkialla mahdottoman paljon erilaisia hajuja. Pikku ötököitä siellä täällä. Lintuja monen kokoisia ja eri äänisiä.
Kassu käytti erityisen paljon aikaa ja energiaa lähimetsän tutkimiseen. Ei niin ettei Kekeäkin metsä kiinnostanut, mutta auringonpaiste tuntui punaista turkkia vasten niin ihanalta. Siitä oli nautittava. Ja rattaista.
 

Rohkeasti kuusen katveeseen ja reippaasti pois. Joku siellä rapisi niin että kaupunkilaiskolli otti käpälät nopeasti alleen <3 Voi Kassua!
Päiväunet maistuivat ulkoilun ja auringonoton lomassa. Vierekkäin, käpälä veljen kaulalla.
Kun sunnuntai-iltana kotiuduttiin, ottivat pojat lukua. Kassu kellotti parvekkeella ja Keke oikosena pesuhuoneen lattialla. Pitkät unet.
Sellaista se on raitis ilma. Unilääkettä.

14 kommenttia:

 1. Ompas meidän pojalla upeat kollinposket toteea Viljo-iskä Keken kuvia katsellessa <3 Aivan ihania kuvia pojista, masurapsutuksia ja pusuja nenunpäähän täältä Tampereelta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika on isäänsä tullut :) Kassun posket saivat aikoinaan kovasti kehuja, mutta leikkauksen jälkeen ne on pikkuisen kaventuneet :/ Pusut ja rapsutukset toimitettu perille.

   Poista
 2. Kauniita kuvia komeista pojista ♥

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika sentään ♥ Kassun ja Keken seikkailut ovat kyllä niin ihania lukea ja katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassulan majakka ja perävaunu. Osat junassa vaihtuvat, mutta yhdessä mennään ja tehdään :)

   Poista
 4. Teillä on niin maan mahdottoman mainioita ja kauniita kuvia Kassun ja Keken seikkailuista.

  Me lähetettiin Kekelle haastekysymyksiä Arkiporinoista. Ihan vain arvottiin kummalle tahansa tuo haaste. Jos Keke tai sitten Kassu tai he yhdessä sattuisivat olemaan sillä päällä, että vastaisivat haasteeseen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Pojat ovat ihmisvanhempien mielestä niin kuvauksellisia. Mieleistä on että kuvat ilahduttavat muitakin. Kiitos haasteesta. Tutustumme aiheeseen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kissat ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin ovat kyllä ihania höppänöitä. Kiitos myös kuvien puolesta. Pipari kehrää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...