maanantai 30. joulukuuta 2013

Näyttelyilmeitä

Viikonloppuna olimme Kassun ja Keken kanssa näyttelyssä Kirkkonummella. Etukäteen jännitti. Olihan nyt ensimmäinen kerta veljeksillä samassa näyttelyssä.

Näyttelyssä on paljon jouto-aikaa. Pojat käyttivät sen rauhallisesti lepäillen.Keke vähän ihmetteli hiekkapotan pientä kokoa. Kassu pötkötteli rinkulana pyöreässä pesässään.Turhaan jännitettiin etukäteen. Kassu ja Keke olivat kelpo kissoja koko päivän.
Tuomareille esiteltiin parhaita ilmeitä. Kassu suoraa rehellistä katsetta. Keke... noh Keke vähän ruttuisempaa ilmettä :)Kumpikin päästeli tuomarin pöydällä pientä sähinää ja hiljaista murinaa. Siitä huolimatta tuomariarviot olivat hyvät. Kumpikin sai arvioksi EX1.  Kassu kisasi myös tuomarin parhaan nuorisoluokan kissan tittelistä. Se titteli meni kuitenkin kilpakumppanille.


Murisevan Kassun tuomaripalautteessa luki rakastettavan rauhallinen.
Sähisevälle Kekelle puolestaan kommentiksi tuli vähän ujo. Niin että ei ne tuomarit pienistä välitä.Ja hienot brenikat saatiin muistoksi :)


6 kommenttia:

 1. Hienosti ovat veljekset pärjänneet, vaikka siinä on molempia varmaan jännittänyt!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Vipinää teillä riittää kissojen kanssa. Kiva harrastus tuo varmaan on. Ette varmaan "omiin kilpailuihin" enää kerkiäkään;)
  Se on kuulkaas niin että päivä pitenee ja kesä lähenee:)

  VastaaPoista
 3. Poikien mielipiteet oli aika kiltisti esitetty, tuommoista oman epävarmuuden paikkaamista. Mielipiteet näyttivät kohdistuvan lähinnä toisiin kissoihin. Se on ymmärrettävää, onhan tuommoinen monen sadan kissan hajuissa pyöriskely omituista teinipojille. Vaikka Keken ilme tuossa tuomarin pöydällä otetussa kuvassa onkin aika hurja, ei hän oikeasti ihan noin pahana ollut. :D Tuomarit kyllä erottavat esitettyjen mielipiteiden sävyn, ja huomauttavat jos havaitsevat että kissa käyttäytyy uhkaavasti.

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltinkin pojan on joskus vähän repäistävä <3 Molemmat pojat olivat kyllä oikein kiltisti ja kaikinpuolin reippaasti koko päivän.

   Poista
 4. Onnittelut! Ehkä Keke olisi tuntenut olonsa paremmaksi, jos tuomarinpöydällä olisi ollut pesuvadissa vaikkapa vettä?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...