sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Ensilumi

Kassulassa on odotettu lunta erityisellä innolla tänä vuonna. Kassulle ja Kekelle on haluttu esitellä talvista maisemaa ja tarjota uusia kokemuksia.

Herätessä meitä ilahdutti valkoinen maa. Ohuen ohut kerros vaan, mutta kuitenkin. Ja kun Pekka Poutakin on ennustellut pysyvämmän lumen tulon siirtyvän ensi vuoden puolelle, hörpittiin aamukahvit reippaasti, puettiin pojille valjaat ja lähdettiin ulos. Ettei vaan ehtisi lumi sulaa pois.

Leijailevat lumihiutaleet ja valkoinen maa ihmetyttivät. Ei ollut kummallakaan kova kiirus sylistä maahan. Kun sitten käpälät saivat ensikosketuksen lumeen, ei se hullummalta tuntunutkaan. Tutut puut ja puskat tutkittiin. Penkit nuuhkittiin. Niissä kaikissa oli uusi talven tuoksu. 
Vaikka kivaa olikin, ei ulkoilureissuilta ole koskaan ennen kipitetty yhtä määrätietoisesti kohti kotia kuin tältä reissulta :)
Sinne ne jäivät Kassun ja Keken tassunjäljet ensilumeen <3

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvia otetaan niin paljon, että kaikki sähköiset säilöntäpaikat paukkuu. Kun kuvista pitäisi valita jokunen tänne blogiin, menee vaikeaksi päätää mitkä. Kuvia on sitten kasapäin täälläkin :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kissaveljekset!

  VastaaPoista
 3. Onpas pojat kasvaneet. Kekellä on hianot kultavaljaat;) Hali oli "ensilumessa" edellisen lumisateen jälkeen (noh loskaahan tms. se oli). Vähän tassuja piti nostella mutta kyll se sitt kivasti kulki.
  Älkää hukuttako poikia joululahjoihin;) ja ähkyä kans on syytä varoa;)
  Mukavaa joulunaikaa koko poppoollenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ovat aika jässiköitä. Painavat molemmat 5kg! vaikka ikää on vasta vähän yli 8kk. Saas kattoo minkä kokoisiksi varttuvatkaan. Valjaat ovat jo kolmatta kokoa. Kasvattaja Elinalta oli ensin lainassa XS koko. Sitten siirryttiin S-kokoon. Niistä pojat kasvo hetkessä ulos. Nyt on koko M menossa. Kekellä tosiaan kultaisen Kassulla pronssin väriset. Menee vähän niinkuin sävy sävyyn turkin kanssa molemmille.
   Juu, koitetaan ottaa joulu rauhallisesti, kaikin puolin. Hyvää joulua teille Halin kanssa :)

   Poista
 4. Ihania syksyisiä puuhavinkkejä pojilta! :)

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat karaistuvat meressä ja lumessa. Molemmissa viihtyvät :)

   Poista
 5. Rohkeita poikia, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ken meren on nähnyt ja kokenut, hän lumenkin taitaa (lausutaan ääni juhlallisesti väristen) :D

   Poista
 6. Heippa!
  Meillä on täällä tismalleen teidän poikien kanssa saman ikäinen maatiaiskolli ja olemme seuranneet Kassun ja sittemmin myös Keken vaiheita kesästä asti. Hauskaa on se, että meillä koetaan ihan samoja ihmeitä samaan tahtiin teidän kanssa: lakananvaihdot, ulkoilun riemut jne. Odotan aina jännityksellä uusia uutisia. Jopa painossa mennään samaa vauhtia - viime punnituksessa 4,8 kg. Eläinlääkäri vihjaili, että pitäisi alkaa tarkkailla linjoja...
  Mutta kiitos siis hauskasta blogista ja hienoista kuvista. Kemppainen lähettää terveiset Kassulle ja Kekelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan että! Kiitos paljon mukavasta palautteestasi. Niin se taitaa olla, että kissojen kanssa eletään ja koetaan samanlaisia asioita.
   Vaikka veljeksiä ovatkin, ovat pojat ruumiin rakenteeltaan erilaisia. Keke on pitkä hujoppi ja Kassu taas varreltaan tanakampi. Kassu on kulinaristi joka suhtautuu ruokailuun suurella hartaudella. Keke puolestaan antaa ruualle huomiota paljon vähemmän. Tarkkana saa olla, ettei Kassu putsaa Kekekin ruokakuppia.
   Vähän jännittää, mitä seuraavassa näyttelyssä joulun jälkeen poikien koosta tuumaa lääkäri ja tuomari.
   Kassu ja Keke kiittävät terveisistä. Paljon rapsutuksia Kemppaiselle <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...