maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kassulan poikien #nukuyöulkonaTerve teille kaikille, tää on Keke tääl äänessä. 

Mamma kertoi, et viikonloppuna (17.-18.6.2017) vietettiin toista kertaa Suomen Ladun järjestämää Nuku yö ulkona - tapahtumaa. Tarkoitus on innostaa kaikkia viettämään yö ulkona. Noh, tää on tuttua meidän köörille, mut kyl me kovasti hengessä oltiin mukana. Oli jännää aatella et samaan aikaan siel sun tääl oli ihmisii teltoissa ja muissa retkeilyvempeleissä viettämässä kesäyötä.

Veikataan Kassun kanssa, et kovin montaa kissaa ei kuiteskaan. Tai jos teit oli, ni tassu ylös ja kommenttilootaan kertomaan omat kokemukset. Telttailevat kissat ei meidän kuuleman mukaan ihan kauhian yleisiä ole, ni aateltiin vähän demonsteerata teille millainen viikonloppu meillä oli Saaressa.

Kalliot on meidän mielipaikkoja. Nää Saaren eteläpuolen isot kaltsit me jo tunnetaan niin hyvin, et yhdessä metsätieristeyksessä osataan vaikka silmät ummessa valita oikea suunta. Se joka kalliolle johtaa. 
Viikonloppu oli lämmin ja tyyni ja silloin kalliolla on kivointa olla. Omassa pihapiirissä me ollaan ku kotona. Siel on kaikki tuttua. Vaanitaan joskus pikkulintuja ja tarkkaan seurataan ohikulkijoita. Ja osallistutaan kotitöihin.
Kun sit ilta koittaa vetäydytään mamman ja papan kanssa telttaan. Meille Kassun kanssa tulee usein nukkumaanmenoaikaan säpinätuokio. Touhutaan keskenämme, eikä oikein maltettais mennä nukkumaan. Taskulampun valossa kaikki näyttää mielenkiintoiselta.Ollaan Kassun kanssa saatu paljon kehuja meidän huoltajilta et nukutaan yöt hyvin teltassa. Niin sit kun lopulta maltetaan nukkua - mamma tarkensi tossa vieressä. Mut aamulla on pikkuisen touhuttava. Me painitaan ja peuhataan välillä railakkaasti. Virkeänä jaksaa, sanoo pappa.
Kassu on antanut muutaman kerran kitkerää palautetta, mutta  ei voi mitään. Ulkoilmassa sen häntä maistuu erityisen hyvältä. 

:D


Aurinkoista juhannusviikkoa kaikki te siellä <3
Nautitaan kesästä ja valoisista kesäöistä.
toivottaa Kassulan väki
10 kommenttia:

 1. Ulkoilmassa olisi varmaan jännä nukkua! Heräättekö yhtä aikaisin kuin tirpat? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännää. Aamuyöstä tirpat huutelee siihen malliin et uni siinä karisee. Mut me koitetaan olla hiljaa. Ettei tiput säiky... ja huoltojoukot saa nukkua :)

   Poista
 2. Meidän ihminen on niin pönttö! Se oli suunnitellu, että nukuttais kaikki yhdessä toi yö parvekkeella, mut ei se muistanu! Ehkä me pidetään sen kanssa ihan oma ulkonanukkumisyö täs joku kerta.
  Hauskoja noi teidän saarikuvat.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan nenä sentään! Sattuuhan tuollaista. Onneksi kesää on paljon vielä edessäpäin, et joku toinen kerta sit. Kivaa se ulkona nukkuminen on!

   Poista
 3. Voi Pojat, että teillä on kivaa ku huoltajat vie kivoihin mestoihin. Ja teltassa nukkuminen, se se vasta nastaa on. Kaltsit, oi oi voi miten nekin on mahtavia ja lämpöisiä ku on suulis päivä. Kliffaa keskikesää sinne kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oikein ollaan tyytyväisiä meidän huoltojoukkoihin :) Osaavat hommansa. Kallioiden kolot on jänniä paikkoja. Koskaan ei tiedä ketä siellä vastaan tulee, jos tulee. Ja aina voi kuvitella jonkun olevan siellä lymyilemässä. Se on ehkä vielä jännempää.
   Kiitos Kristiina! Hyvää kesää teille kans <3

   Poista
 4. Ihania kuvia. ♥ Olisi hirmuisen hauskaa nukkua teltassa yö, viimeksi sellaisessa on tullut nukuttua vuuuosia sitten. Ja nimenomaan olisi hauskaa niin, että olisi kissa(t) mukana. :) Elämyksiä, elämyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämystä se tosiaan on, kissat ja ihmiset telttailemassa.
   Mutta hyvin menee kun asenteet on oikeat - huoltojoukoillla ;D

   Aurinkoisia päiviä Piivi!

   Poista
 5. Hei Pojat! Tänpäivän uutinen: Ootte Suomen Kansalliskissoja! Jee! Siis kaikki teidän kamutkin, eurooppalaiset. Onnittelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! No just mamma oli tääl duunaamassa postausta tästä ilosanomasta. Kiitti kun onnittelet. Mukava ja oikeaan osunut valinta. Ollaan yhtä mieltä raadin kanssa :D

   Terveisin Kansalliskissat (lausutaan ääni arvokkuudesta väristen) Kassu ja Keke

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...