maanantai 26. joulukuuta 2016

Jouluisia hetkiä


- Keke kertoo


Joulu on sitten kovasti valmistelua vaativaa aikaa, oon huomannu. Mamma hääräs monta iltaa keittiössä ja mä koitin olla avuksi. Mamma kyllä sanoi että voisin kaikin mokomin vaikka leikkiä Kassun kanssa, mutta mun mielestä ne kaikki kipot ja kauhat oli paljon mielenkiintoisempia...Kun sitten vihdoin jouluaatto koitti ni meinattiin Kassun kanssa ihan puutua kun aika ei tuntunut kuluvan ollenkaan. Odotettiin vieraita... ja jos niillä vaikka olis meille jotain tuliaisia. Jouluhan on saamisen juhla --- eikö? Kröhöm ;)

Lepäiltiin ja siirryttiin sit Kassun kanssa parvekkeelle katselemaan tipusia. Niil on tapana pyrähdellä parvekkeen ikkunan takana. Meil oli kovasti puuhaa niiden vahtimisessa.
Aika kului rattoisasti. 

Tuli ne vieraat lopulta ja päästiin asiaan: Avaamaan lahjoja. Se oli jännää ja kivaa. Paperit rapisivat. Kippuraisia nauhoja on kiva tavoitella, mutta ihan paras kaikista oli nappulapeli. Pienien kansien alle piilotetaan jotain hyvää. Mä oon hyvä tällaisissa nappulajahdeissa.


Villinnyin siinä lahjahumussa ja lähdin tavoittelemaan kuusen palloja. Vaikka oikein hyvin tiedän ettei ne pallot ole leluja. Noh, kaikki meni hyvin. Pääsin kuviin... eikä se pallo mennyt rikki :)
Järjestin Kassulle pikkusen sydämen tykytystä kun piilouduin reppuun ja olin muka lähtevinäni repun mukana pois. Kassu luuli että oikeasti ja tuli sipattaan mun korvaan kivoja juttuja. 
Enhän mä Kassun luota lähtis, mutta reppu oli kyl kiva paikka olla.Kaiken juhlahumun jälkeen meille maittoi uni. Pitkiä sikeitä on vedelty pitkin pyhiä. Tämmönen joulu meillä. Kuinkas teillä?12 kommenttia:

 1. Teillä on ollut oikein kiva joulu, ja hyviä lahjuksiaki tullu! Me on vähän autettu kans ihmistä keittiössä, mut tohon kuusipuuhu me ei kosketa! Ihan kauhee kapistus.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykätään kans et joulu oli kiva kokemus taas kerran. Keittiössä viihdytään oikein hyvin silloin kun siellä on jotain tekeillä.
   Teillä vallitsee hyvä yhteisymmärrys huoltojoukkojen kanssa kuusesta. Ihmiset on varmaan mielissään, et ette oo ottanu kuusta niinku omaksenne. Kuusen kanssa tulee välillä (varsinkin Kekelle) sellaisia herätteitä, tiedätte varmaan... et mitä jos ihan vähän räpläis ;)

   Terveisin Keke ja Kassu

   Poista
 2. Me kans autettiin mamia vähän keittiössä, mutta ei sen sapuskat ole kovin kiinnostavia. Olga maisteli pari murusta kypsää kinkkua, mutta mulle ei kelpaa. Kuusi on semmoinen pieni ja pöydällä, annetaan sen olla rauhassa, kun se pistelee, yäk!
  Muuten vaan lepäiltiin ja vähän leikittiin pukin tuomilla leluilla, rauhaisaa oloa siis. Puskut ja pusut pojille! t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttavat tassut ovat aina tarpeeseen :) Kinkkua me ei olla maistettu, mut muutama katkarapu suuhun sujahti. Joulurauha säilyy kun kuusi saa olla rauhassa, ollaan mekin huomattu. Joulunne kuulostaa kyllä oikein mukavalta.
   Kiitos puskuista. Lämpöiset kehräykset teille molemmille <3 <3

   Terveisin Kassu ja Keke

   Poista
 3. Voi - Kassulassa näyttää olleen ihan kunnon joulu!
  Oikein hyvää loppuvuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on kaikenlaisten lapsien juhlaa ;)

   Kiitos samoin Lady. Oikein hyvää uuden vuoden odotusta <3

   Poista
 4. Hienon raksupelin ootte saaneet! Ja tosi jouluinen tunnelma kuvissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiude <3 Raksupeli on ollut menestys. Sitä pelataan aina kun se täyttyy namista :)

   Oikein ihanaa uutta vuotta!

   Poista
 5. Usko sai jo just ennen joulua palloja, siis niinku tarpeeseen ku vanhat alko oleen kulahtaneita, niin joulupaketteja ei sitt ollu ku yks. Siinä oli koiran! pekonipäällysteinen puruluu! Hyvin aukes paketti ku tuoksu oli maukas. Mutt eihän se sitä sitt osaa pureskella, vähän näykkii joskus.
  Tommonen naksupiilopeli oli ja meni, Viikin löytöeläimille ku Usko oppi heti miten raksut sieltä syödään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot on parasta. Oli joulu tai joku muu.
   Tuo puruluu kuulostaa mielenkiintoiselta. Varmasti myös Uskosta.
   Peli kannet aukeavat helposti, kun sen oppii, mutta ainahan kannen alustat voi täyttää uudelleen :D

   Hyvää uutta vuotta teille Uskon kanssa!

   Poista
 6. Oi mitä nautiskelua Kekellä viimeisessä kuvassa! :D Näyttipä teillä olleen oikein onnistunut ja kiva joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo peti on molempien poikien suosikki. Siinä mahtuu Keken pitkä varsi ihan oikoseksi :)

   Oikein hyvää uutta vuotta Piivi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...