maanantai 20. kesäkuuta 2016

Videopläjäys SaarestaHeipä hei! Kassulan väki kotiutui viikonloppuna Saareen juhannusta odottamaan ja aikanaan sitä myös juhlimaan.

Huh! Olipa tuulinen ja sateinen viikonloppu. Olla nökötettiin teltassa ja annettiin kaasulämmittimen pitää meidät lämpiminä. Teltan seinät pullistelivat tuulenpuuskissa, vaikka ei ihan rannassa ollakaan. Metsän puut taipuivat kurkottelemaan maata kovan tuulen voimasta. Meri pauhasi kovilla desibeleillä. 

Eilen sunnuntai-iltana me sitten lähdettiin liikkeelle. Sateet olivat menneet menojaan, aurinko näyttäytyi. Tuuli vielä puhisi ja nostatti meren maininkeja. Rohkeasti kallioita kuljettiin vaikka tuuli Kassun ja Keken korvissa kutitteli ja nostatti turkkeja vastakarvaan.

Valokuvien sijaa pieni pätkä videota. Elävää kuvaa vaihteeksi. Tällaista meillä täällä oli tuulisen viikonlopun rääppiäisissä. Kissamaista katselua, kulkemista ja ihmettelyä. Kuten näkyy: ei kiirettä yhtään mihinkään :DHyvää juhannusviikkoa kaikki te siellä <3
Me jatketaan täällä :)14 kommenttia:

 1. Jännää!! Tooosi jännää! Tuuleekin niin! - Pepsi, Max ja Jaffa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kuulkaa jännää. Ollaan me rohkaistuttu aika paljon alkuajoista. Silloin ei oltais menty tonne ollenkaan kuunteleen ja katteleen kun meri pauhaa.

   Silloin tällöin kun aallot pärskähti kalliolle, ni Kassun hännästä tuli kyl pölyhuiska. Aika komee sellainen ;D terveisin Kassu ja Keke

   Poista
 2. Kyllä on ihanan näköistä elo saaressa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleinen paikka meille kaikille. Kassun ja Keken myötä ollaan huomattu miten paljon erilaisia koloja täällä on. Niitä pojat haluavat tutkia aina ensimmäisinä :D

   Poista
 3. Kyllä näillä kissoilla on oikein kissanpäivät!
  Mun tarvii nyt löytää ohje videon laittamiseen ku mä saan vaan linkin laitettu blogiin mutt en tämmöstä kuvaa.
  Oikein hyvää ja kaunista juhannusviikkoa sekä rauhallista jussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Huoltojoukot tekevät parhaansa sen eteen :)
   Kassulan videot ladataan You Tubeen ja sieltä muutamalla kommenverkilla saadaan linkki, joka upotetaan blogitekstiin. On näitä tapoja varmaan muitakin, mutta tämä pelittää meillä oikein hyvin.
   Kiitos samoin, oikein mukavaa juhannuksen aikaa :)

   Poista
 4. Vähänkö ihanaa teillä on siellä saaressa! Me käydään päivittäin järven tai joen rannalla ja ollaan totuttu siihen että aina näkyy vastaranta, niin meillä saattais kyllä jänskättää tuollaisen aavan meren äärellä. Te ootte tosi rohkeita kyllä! Terkkuja teille ja huvi- ja hovimestarille kans täältä lapista! T: Kuura & Waltteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ollaan aika rohkeita nykyään ton meren kanssa. Keke on pari kertaa jo melkein kallion reunalle asti kulkenut aaltoja katselemaan. Kassu tyytynyt vähän kauempaa katselemaan.
   No mut hei, vesi on vettä kaikissa paikoissa. Maisemat vähän eri, mutta vesikissat on vesikissoja. Eiks jep!
   Kiitos terkuista meille ja huoltojoukoille.
   Mukavaa juhannuksen aikaa teille kaikille!
   Terveisin Kassu ja Keke

   Poista
 5. Ketterää kiipeilyä rantakallioilla! Hyvää juhannusviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oikein sopivaa ajankulua kissaveljeksille.

   Kiitos paljon, mukavaa juhannuksen aikaa myös teille.

   Poista
 6. On ne kyllä sellaisia saaristolaiskatteja <3

  VastaaPoista
 7. Siinäkin varmasti oma ihana tunnelmansa istua teltassa sateen ja tuulen pauhatessa ulkona. :) Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on jännää! Kovissa tuulenpuuskissa teltan seinät pikkuisen pullistelevat ja pitävät pientä pauketta. Siinä on ihmettelemistä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...