perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kukkaispoika

Keke on kovasti kasvien ja kukkien perään. Talvi on mennyt Kassulassa ilman yhtäkään maljakkokukkaa ja vahdatessa Kekeä aina kun poika piipahtaa viherkasvien lähettyvillä. Siitä huolimatta tapaturmia on päässyt syntymään...
Ou nou!

Yrittänyttä ei laiteta. Pääsiäisen kunniaksi maljakollinen ruusuja. Ja tiukkaa valvontaa.


Stop, stop Keke! Eipäs haukata kaunista kukkaa.
 Syvä huokaus. Kekeltä ja Kassulan ihmisäidiltä.
Niin siinä tälläkin kertaa kävi, että maljakko siirtyi katon rajaan hyllyn päälle. Komea - ja vähän pettynyt - Keke jäi pöydälle.

12 kommenttia:

 1. Voi sentään, Keke ja ruusut olisivat niin sopineet yhteen ♥. Mukavaa pääsiäistä Kassulaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä: Hyvin sopisivat yhteen. Keke ei ollenkaan ymmärrä sävy-sävyyn juttuja ja että ihmisäiti aina joskus haluaisi koristaa kotia kukilla ilman että kukista nyhdetään terälehdet pois :)

   Poista
 2. Tuttua hommaa meillä :) Mulla tosin chilipuut ovat saaneet olla ihme ja kumma rauhassa aika hyvin (niiden välissä tosin kasvaa kissoille kauraa, ja kissat tunnistavat onneksi omansa), ainoa vain että nuorempi kissa rakastaa yli kaiken kun otan kastelukannun esiin ja alan kastelemaan nuita, aina mukana siinä ja pakko vähän päästä tunkemaan tassua väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkasvien kanssa on meillä sellaista aaltoilevaa kiinnostusta. Toisinaan kasvit saavat olla ihan rauhassa. Sitten tulee joku kasvien puutos aika, jolloin ollaan kasvien kimpussa kaiken aikaa! Huoh! Leikkokukat kiinnostavat aina kun niitä on. Paitsi ettei ole aikoihin ollut. Juuri tuon valtaisen kiinnostuksen takia. Voi näitä viherkäpäliä!

   Poista
 3. No just on käyny niinku siinä kortissa;) Usko yritti maistaa keltaista pääsiäishyasinttia mutta ei haukannut, ilmeisesti totesi nuolaisulla pahaksi. Hyvää pääsiäistä koko Kassulan porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti tuli oikeaan osoitteeseen :D Kassu on hyvin maltillinen kaikkien kasvien ja kukkien kanssa. Kekellä sen sijaan mopo lähtee toisinaan käpälistä ;) Hyvää pääsiäisen ajan jatkoa teille molemmille!

   Poista
 4. Sinnikkyyttä Pirjo! :) Auttaisiko jos pojilla olisi oma luvallinen "kukka", siis kissanruoho? Myönnän että meillä kasvatetaan taimet vanhassa akvaariossa, kunnes ne voidaan siirtää ulos. :D

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Omakukka" on käytössä, mutta se ei näytä vetävän vertoja maljakkokukille. Kukat ja viderkasvit ovat erityisesti Keken intohimo. Kassu ei niille paljonkaan huomiota jaa. Joskus vähän nuuhkii. Kiitos tsempistä :)

   Poista
 5. No mutta - tekevälle sattuu! Oikein ihanaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, niin se on! Mutta en ole vieläkään luovuttanut kukkien suhteen. Ikää tulee pojillekin ja jos sen myötä myös harkintaa. Aika näyttää.
   Kiitos samoin. Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa!

   Poista
 6. Heh, mä oon oppinut laittamaan kukat ja virpomisvitsat suoraan lattialle maljakossa. on sitten helpompi nuuskia ja maistella. Jopa William unohtaa ne hetken päästä. Terveisin William Tiara ja ihmisäiti Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kokeilen (ja vahdin vieressä). Kielletty aina kiehtoo enemmän kuin sallittu. Kiitos vinkistä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...