sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Aikuisten näyttely


Kassulan väki vietti näyttelypäivää Rurokin isännöimissä kisoissa 12.4.2014 Helsingissä. Kassun ja Keken ensimmäiset kisat aikuisten luokissa. Tästä alkaa "oikeiden" meriittien kerääminen.Kassu kävi läpi kahden eri tuomarin - oikean ja tutkintoa suorittavan tuomarikokelaan - arviot kassumaisen rauhallisesti. "Oikea" tuomari kehui Kassua hyvä rakenteiseksi ja jänteväksi pojaksi. Sanoi Kassun olevan sen päivän kastraattiuroksien parhaimmistoa. Niinpä ei ollut yllätys, että Kassu palasi vielä kisaamaan TP-tittelistä. Sijoitukseksi tuli kakkossija.


Avustaja esitteli (kuuluu protokollaan) Kassun tutkintoa suorittaneelle tuomarille. Avustajalle Kassu kertaalleen koitti murista, mutta kun reipas assistentti totesi, että älä kuule mulle murise, loppui murina justiinsa  siihen. Kassu totesi että kaveri onkin oikein mukava.Todellisen sydämen menetyksen Kassu koki tuomarikokelaan kanssa. Katsoivat toisiaan silmiin, eikä Kassu olisi saanut siitä tarpeekseen. Kokelaan käydessä hetken vähän kauempana, kurkotteli Kassu kaula pitkänä miehen perään. Tämä on se kuuluisa rakkautta ensi silmäyksellä :) Kokelastuomari otti myös Kassun TP valintaan. Vasta sen jälkeen Kassu pääsi laakereille lepäilemään. Päivä oli jo pitkällä iltapäivän puolella.


Kahden kissan kanssa samassa näyttelyssä on haaste Kassulan noviisihuoltajille. Hatun nosto teille kaikille, joilla on vielä useampia kissoja mukana! 
Kassun ja Keken tuomareilla näytti aluksi olevan sopiva aikataulu suhteessa toisiinsa niin ettei paniikkia pääsisi syntymään. Päivän edetessä tilanne pikkuhiljaa muuttui. Poikien tuli olla samaan aikaan eri tuomareiden arvioitavana. Olihan meitä kaksi, kummallekin pojalle oma esittelijä, mutta kun molemmat halusimme kummankin arvioinnin olla näkemässä. Reijo neuvotteli Keken esittelyyn hieman viivästystä ja juoksu jalkaa mentiin sitten Keken tuomarointiin.

Keke hurmaa tuomarit kerta toisensa jälkeen kauniilla olemaksellaan. Kookas ja komea. Hienot täplät, kauniin väriset silmät. Vähän ujo <3 Niin tälläkin kertaa.


Näyttelystä kotiin tultiin rinta rottingilla. Ohikulkijat ja vastaantulijat katselivat hymy huulilla Kassulan ylvästä kulkuetta. 
Rattaissa komeilivat poikien ansaitsemat ruusukkeet.


                            ~ Kassu EX1 CAP Keke EX1 CAC ~

6 kommenttia:

 1. Komeat pojat ja erittäin komea kulkupeli! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ja komeita kissoja ovat! Onnittelut ruusukkeista. Tuomaritoimintaa olikin kiva katsoa toisella silmällä kuin aiemmin ohikulkiessa tuntemattomia kissoja katsoessa. Tässä oli sitä jotain kun oli tutut kissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukanaolosta. Paljon enemmän saisivat tuomarit ääneen kertoa mitä arvioivat. Aukenisi asia myös katsojille paremmin.

   Poista
 3. Onnea pojille hienosta näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kermaa keltuaisella ja possun sisäfilettä on pojat vielä tänään(kin) herkutelleet eilisen turnajaisen kunniaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...