tiistai 3. syyskuuta 2013

Maljakkokylpy

Olen leikkokukkien ystävä. Kukkien kauniit värit antavat kotiin mukavaa piristystä.
Tästä mukavasta tavasta yritän nyt pitää kaksin käpälin kiinni kun vastassa on kahdeksan käpälää. Altavastaajan asemassa on paljon haasteita. Silmät on oltava myös selän puolella ja kahdella kädellä on paljon töitä kun poikia on eroteltava kukista. Maljakoita asetellaan milloin mihinkin, jotta pojat unohtaisivat ne. Näistä haasteista huolimatta en haluaisi antaa periksi tästä mukavasta tavasta.

Yleensä kukkien oksia ja ja lehtiä riivitään hampain. Tänään tehtiin uusi aluevaltaus kun Keke otti mittaa ruusumaljakon kanssa. Vettä pelkäämätön Keke aloitti kunnon maljakkokylvyn.

Ei hyvää päivää! Vettä roskusi ympäriinsä. Hyvä ettei poika sulloutunut kokonaan maljakkoon. Muutaman kuvan nappasin. Sitten hätiin, jotta maljakko ruusuineen pelastuisi. Kassukin oli tässä vaiheessa mukana touhussa. Kiikutin maljakon poikien ulottumattomiin. Kuivailin Kekeä, pöytää ja sen ympäristöä. Samalla koitin kiinnittää Kassun huomion toisaalle.

Rytäkässä yksi ruusunvarsi katkesi. Laitoin sen muiden saman kohtalon jo aiemmin kokeneiden ruusujen kanssa maljakkoon, josta pojat eivät ole (toistaiseksi) hoksanneet niitä onkia. Tällaisia meidän kukka"asetelmat" nykyään on ;)


Mitäs Keke kaikesta touhusta tuumasi? Otti rauhallisesti ja kuiviksi nuoltujen käpälien kanssa vetäytyi pötköttelemään :DPs. En ole vielä luovuttanut kukkakimppujen suhteen. En ihan vielä...

10 kommenttia:

 1. Ja mitä tekee kunnon kissabloggari? Hakee kameran tietysti! Onneksi niin, niin tuli tämäkin nähtyä. Aivan mainiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tarjosit mulle kommentillasi mehevät naurut. Todentotta! Bloggarin on nähtävä joka tilanteessa mahdollinen skuuppi ;D

   Poista
 2. Maljakon pohjalla oli jotain tosi kiinnostavaa, hassu Keke <3 Ja hienosti kuvattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keke inspiroituu vedestä. Veden roiskuttelu se vasta mukavaa puuhaa onkin.
   Kuvaaja kiittää :)

   Poista
 3. Nyt on jo varmasti murrettu myytti, että kissat ei pidä vedestä;)
  Nää on kyll niin mainiot veljekset, että kannatti Kekekin teidän kotiin ottaa (saada).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina :D Vettä pelkäämätöntä porukkaa nämä veljekset. Elämä järjestää asioita. Kassu ja Keke olivat meille tarkoitetut, vaikka me ei sitä heti tiedettykään <3

   Poista
 4. Kissanpentujen puuhailua parhaimmillaan, sattuu ja tapahtuu :) Pidä silti pintasi kukkasten suhteen, täytyy kotona olla kaunista katseltavaa kisujen lisäksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna tsemppaamisesta! Terv. nm. Periksi ei anneta :D

   Poista
 5. Voi hyvänen aika, kaikkia nuo kissalapset keksivätkin. Ja osaavat. Sulloutua nyt käpälineen maljakkoon, tai ainakin melkein.
  Meillä on helpompaa, kun Ruska haluaa "vain" juoda maljakoista. Olen oppinut valitsemaan maljakot, joita Ruska ei kaada...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekseliästä ja niin keskittynyttä toimintaa :) Vähittelen alan minäkin päästä jyvälle maljakoiden mallista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...