perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kotini on varasto

Postista on paketteja noudettu. Kuljetusliikkeen miehille ovea availtu. Koti alkaa näyttää kaupan takahuoneelta.

Kaiken kokoisia pahvilaatikoita on pinottu päällekkäin. Osa piiloteltu sängyn alle, että täällä mahtuisi liikkumaan. Osa laatikoista on tyhjenetty ja sisältö tarkkaan tutkittu.
On ruoka- ja vesikuppeja, petejä, leluja, matkalaukku (kuljetuslaatikko), potta (hiekkalaatikko), hiekkaa ja, ja, ja... Vähästä onkin tullut kasa tavaraa. Mutta hei! Kaikki tarpeellista - nyökyttää kiivaasti.

Muutamasta hankinnasta olen erityisen iloinen:

Pedit. Ensin kaksin kappalein. Aikani niitä katseltuani tilasin vielä toiset kaksi. Kassu on saanut myös lahjaksi kauniin pedin, joka kiikutetaan Kassun kasvatuskotiin, kun sinne seuraavan kerran mennään. Saadaan petiin tuttuja tuoksuja helpottamaan (toivottavasti) ikävää, kun muutto meille on ajankohtainen.
Petejä siis on. Ottaako Kassu ne omakseen, aika näyttää. Reijo on sitä mieltä, ettei Kassu tiedä missä se nukkuis kun valinnan varaa on tuonkin verran. No mut kattellaan kuin käy.
Kaikki pedit Kattipuoti
Matkalaukku. Tällä rintamalla kans tarjontaa löytyy. Ihan liikaa tällaiselle aloittelijalle. On jos minkälaista, jopa naistenlaukkuja muistuttavia tekeleitä. Niiden sopivuudesta minkä tahansa eläimen kuljettamiseen en ole ollenkaan varma. Niinpä ostin ihan peruskuljetusboxin. Tää on tukeva, ilmastointi pelaa ja mahtuu Kassu sinne isompanakin.
Atlas Delux 20
Hiekkapotta. Nyt ihan naurattaa. Oikeesti. En kyl uskonu koskaan, missään kehuvani kissan hiekkalaatikon ostoa. Hih! Mut näin se nyt vaan on, et näistä tykkään kovasti.
Kassulla on kasvatuskodissaan just samanlainen kuin toi vihreä. On sitten uudessa kodissa vessa edes tutunoloinen. Toinen laatikoista viedään meidän kesänviettopaikkaan.
Trendy Cat Funny Cat / Petnap
Viel yks hankinta. Tää on ylitse muiden jo kokonsa puolesta. Kiipeilyteline.Tästä ja tämän suunnittelusta kerroinkin jo aikaisemmin.
Tukeva. Kunnon materiaaleista tehty. Kiinnittämiseen ei tarvita ruuvin ruuvia ja telineen voi siirtää halutessaan toiseen paikkaan. Jokainen voi koota monista eri osista just omalle kissalleen mieleisen kokonaisuuden. Ja wau, miten hyvää köyttä on punottu tangon ympärille. Siinä on Kassun tuleva raapimapuu.
Catmax kissahuonekalut
Täällä siis alkaa olla valmista. Vain Kassu puuttuu. Ennen Kassun tuloa meillä on vielä treffit Kassun kasvatuskodissa.
Siitä seuraavalla kerralla.

6 kommenttia:

 1. Voi, pienellä kissalla jo iso omaisuus! Petejäkin neljä. Huvittaa. Meilläkin Ruskalle on hankittu peti, "pesä" ja vanhastaan on huushollissa kissankori. Ruskapa ei ole ikinä näissä oleskellut. Sen sijaan muut korit (kuten leipäkorit) ja kaikenmaailman pahvilaatikot kiinnostavat. Mitä pienempi kori tai laatikko tai kassi, sitä parempi, sellainen, mihin pitää oikein ahtautua. Mutta ehkä tämä Kassu on toista maata - toivottavasti.

  VastaaPoista
 2. Paula: :D Nyt naurattaa jo tuo petiasia. Nuo neljä petiä on kaikki Kassun toimesta katsastettu (tarkoittaa nuuhkittu) mutta mieleisin peti on kasvattaja Elinan antama peti. Nukkumapaikoista "office" on tällä hetkellä mieleisin :)
  Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista
 3. Ihania petejä, ja tosi kauniit hiekkalaatikot! Ja entäs kiipeilyteline sitten, wau! Kyllä Kassu-kauniin nyt kelpaa! :)

  VastaaPoista
 4. Tiina: Mukavaa oli järjestellä kotia Kassua varten kuntoon. Myönnettävä on, että varustelu lähti ehkä pikkuisen käpälästä :D Nyt kuitenkin on kaikki tarpeellinen koossa ja voidaan keskittyä Kassun kanssa olemiseen.
  Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista
 5. Minä olen pitelemätön tapaus, mitä tulee kissojen varusteisiin. Saatan ihastua johonkin näkemääni, kuten hienoon vessalaatikkoon tai kivan värisiin valjaisiin, ja ne on sitten ihan pakko saada. Siis IHAN PAKKO! Meillä on tuollainen vihreä katteroisten kuvilla varustettu vessa. Oli. Kiitos Pirjon vinkin, meillä on niitä nyt kaksin kappalein. Pitihän pikkuisen Kisu-neitosen saada oma pinkki versio... ;)

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
 6. Elina: Ihanaa kuulla, että on muitakin varustelijoita ;)
  Nuo potat ovat ulkonäkönsä puolesta kyllä koukuttavia.
  Minnekäs muualle kuin pinkkiin vessaan pieni tyttökissa tykkää mennä <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...