keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Koiran peti

ja kissa(t) tykkää

Vähän koiramaisuutta kissablogiin. 
Koiran peti kissoille? Jopas on!

Aloitetaanpa ihan alusta. 

Saarikauden lähestyessä tämän kesän osalta loppuaan (nyyh!), on Kassula täyttynyt saaritavaroista jotka pestään, tuuletellaan, huolletaan ja mitä kaikkea niille nyt tehdäänkään ennen kuin ne laitetaan talveksi varastoon. Kassu ja Keke ovat olleet ahkerasti jelppimässä. No tietty! 

Viikkailut ja pakkaamiset on tehtävä huolellisesti, ettei mukaan pakkaudu myös kollipoikia.

Makuupussit, peitot, tyynyt ja kaikenlaiset pehmeät varusteet osoittautuivat erityisen mieleisiksi pakkaustöiden lomassa. Kassun sydän sykki makuupusseille ja peittojen uumeniin oli mukava kätkeytyä.


Niin... 
Siitä se ajatus sitten lähti. Kassulaan olisi saatava joku peitto-, makuupussi- ja tyynykasojen korvike. Mielellään iso ja nimenomaan kuin kasalla oleva peitto, koska sellainen tuntui olevan mieleisin. Kassun mielestä.

Monenlaisia ehdittiin katsastamaan, kunnes se oikea tuli vastaan.  Niin no, oikea ja oikea...

Aikansa uutta petiä soviteltuaan, Kassu oli sitä mieltä, että anti olla tuollaiset. Uni maittaa lattialla ihan hyvin :DPeti ei onneksi ole jäänyt käyttämättä. Se on ihanan iso, pehmeän upottava. Siinä on mukava olla. Täytyy olla, koska niin ihanan pehmeä se on. 
Keke ymmärtää tämän asian oikein hyvin.


Joskus tulee huhuiltua Kassun suuntaan, josko velikin tulisi loikoilemaan seuraksi.


Kassu se vaan uneksii ja uinailee... noh, jossain muualla.

Taas sai Kassulan huoltojoukot kertausta siitä tosiasiasta, että ihminen ei vaan kertakaikkiaan aina tiedä, mikä milloinkin on kissan hyvä. 

Kuinkas teillä kissallisilla nämä petiasiat menevät? Käykö aatoksenne yksiin lemmikkinne mieltymysten kanssa? Vai jotain ihan muuta ;)?
Peti on Finlaysonin Koiratyyny. Koko 75x100cm. Päälikangas irrotettava, 100% puuvillaa, sisus 100% polyesteripallokuitua. Vesipesu 40°
          * ja kerran vielä: i-h-a-n-a-n pehmeä <3

Mukavaa syksyn alkua kaikki te siellä!
                       toivottaa Kassulan väki


12 kommenttia:

 1. Tuo vähän sen olonen peti, että vois kelvata Penallekin. Mä oon ostanu tolle vaikka minkälaisia petejä ja toistaseks mun tyyny kuitenkin vie niistä kaikista voiton...
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kuvien puolesta <3
   Jos kuule Penalla tyyny kelpaa, saattaisi tällainen iso tyyny olla just sopiva :)

   Poista
 2. Niin, meillähän ei ole kissanpetejä. On vain kopat. Muuten noi saa nukkua missä lystäävät, ja aina on lempparipaikat löytyneet. Just siksi en ole viitisnyt petejä, kun eihän nuo kumminkaan tee kenenkään muun kuin oman päänsä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Just niin, oman pään mukaan tekevät.
   Kassulassa petejä on ihan joka lähtöön. Niiden paikkoja vaihdellaan ja välillä laitetaan kokonaan pois. Joskus onnistaa, peti kelpaa. Toisinaan sitten taas ei.
   Kuka näiden kissojen mietteitä osaisi arvata :) ?

   Poista
 3. Ei käy oikein meidänkään aatokset yksiin kissojen kanssa. Kun Ruska tuli meille reilut viisi vuotta sitten, hän sai kissanäyttelystä pehmeän pesän, jota ei ole ikinä käyttänyt. Paitsi nyt, tänä kesänä, työvoitto. Olen siis yllätyksekseni muutaman kerran tavannut Ruskan nukkumasta pesässään. Pääosin hän tykkää enemmän esim. pienestä leipäkorista keittiön pöydällä, johon voi ahtautua. Tänä kesänä Ruska sai lahjaksi uuden hienon prinsessapedin. Onneksi Rauha on ottanut sen käyttöönsä. Ehkä Ruskakin ymmärtää käyttää petiä joskus muutaman vuoden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pedeillä taitaa olla omat sisäänajo aikansa.
   Sama on Kassulassakin huomattu: Pienet pedit tuntuvat olevan ihan ykkösmieleisiä. Mitä ahtaammalle joutuu itsensä sullomaan, sen käytetympi näyttäisi olevan peti olevan.

   Jännä huomata miten meillä huoltojoukoilla ilo on suuri kun joku peti kelpaa. Itse nukkuisimme missä pedissä vaan, niin pehmeitä ja mukavia ne mielestämme ovat :D

   Poista
 4. Usko ei pedeistä oo piitannut. Ainoa hyvä on ollut parvekkeella ollut kukka-astia rehuineen. Nyt otin sen pois ja laitoin tilalle laatikon, jota madalsin puolet ja laitoin pohjalle solumuovia ja sitt päälle semmosen kissapeiton jonka jo Halille virkkasin. Kyllä näyttää laatikko nyt kelpaavan. Mä kyll luulen, että syy on raitis ilma ja mahdollisuus vilkaista tirppejä jos uni ei heti tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon parvekepeti kuulostaa ihanan kissamaiselta. Just tuollaiset ovat mieleisiä. Laatikot ylipäätänsä kivoja. Raitis ilma on varmasti plussaa ja näkymät parvekkeelta :)

   Poista
 5. Näyttää kyllä niiiiin ihanalle! Siis ihan kaikki, mutta varsinkin tuo peti.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, etenkin tuo kun Kassu kurkkaa peiton sisältä ♥ Näyttääpä kerrassaan mukavalta peti! :) Meilläkin Raku rakastaisi varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piivi kuvien puolesta <3 Huoltojoukotkin käyvät petiä silloin tällöin paijaamassa ja pitämässä päätä sen pehmeydessä :) Tästä pedistä ei voi olla pitämättä. Suosittelemme!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...