sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Mielitietty

- kiva lamppu ja kuinkas sitten kävikään -

Kassulassa havahduttiin aamuyön sikeästä unesta kovaan ääneen. Kolahdus kuulosti tulevan olohuoneesta jonne ihmisvanhemmat säntäsivät ottamaan selvää mikä oli kaatunut, pudonnut ja äänestä päätellen valitettavasti mennyt rikki. 

Jo aiemmin mielessä oli käynnyt, että Keken kiinnostus pöytälamppua kohtaan oli kehittynyt sellaiseksi, että vahingon välttämiseksi lamppu olisi parempi siirtää ainakin joksikin aikaa turvaan.

Yöjameista näytti kehkeytyneen sen verran railakasta menoa, että lamppu oli lattialla kupu ja jalkaosa rikkoutuneena. Voi pahus! Molemmat pojat istuivat sohvan selkänojalla aivan yhtä säikähtäneen ja syyllisen näköisenä, ettei siitä selvää otettu kumpi vai molemmatko olivat vahingon aiheuttajia. Ja mitäs sitä takakäteen torumaan, mennyt mikä mennyt. Sen verran kuitenkin harmitti, että lamppu kerättiin lattialta, johto käärittiin kasaan ja lamppuvainaja tuupattiin yhteen poikien pedeistä. Katsotaan sitten aamulla vauriot tarkemmin.

Kun sitten aamulla herättiin selvisi kumpi lamppua enemmän kaipaa <3

Ps. Lampun kupu menee uusiksi ja jalkaosakin saadaan vielä korjattua, joten lamppu jatkaa elämäänsä :)

6 kommenttia:

 1. Voi söpeliini. Ihana kuva tuo viimeinen, sopisi sisustusblogiinkin =)

  Uuh, nuo sanatunnistukset hankaloittaa kommentointia, välillä vaatii todellista kärsivällisyyttä saada kommentti läpi hankalien sanojen vuoksi. Niinpä kauniisti pyydämme, josko raaskisit luopua moisesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ihmeteltiin kuinka Keke on tuonne lampun alle ryöminyt :)

   Yleisön pyynnöstä: Sanatunnistus poistettu :)

   Poista
 2. Voi toista, vauhdin hurmassa voi joskus käydä köpelösti. Lamppu näyttää rakkaalta, joten onneksi se pelastuu. :)

  Tiikerililjan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleinen se lamppu tosiaan on. Nyt kun lamppu odottaa varikolla korjausta, nököttää Keke usein lipaston päällä lampun paikalla :)

   Poista
 3. Sitä vaan hämmästelen, että miksi lamppuihin ylipäätään laitetaan tuollaisia kissanleluja roikkumaan? Eihän sitä voi pieni poika tietää, että naru ei irtoa vaikka kuinka vetäisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kaikenmaailman kiluttimia kissoja härnäämässä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...